Başkan Çavuşoğlu, öğrencilerle buluştu

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle buluştu.

Başkan Çavuşoğlu, öğrencilerle buluştu
Haber albümü için resme tıklayın

AYTEMİZ Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Kahraman Köktürk'ün daveti üzerine Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulunda öğrencilerle biraraya geldi. Öğretim Görevlisi Kahraman Köktürk, "Spor önemli bir meslek haline gelmekte. İlimizin Süper Lig düzeyinde iki tane temsilcisi var. İlçelerde öncelikle ilimizin takımlarının seyircilerini arttırabilmek için bu tarz organizasyonlara önem vermek gerekir. Bugün üniversite öğrencileri ile beraber Göynük Ünal Aysal Anadolu Lisesi ve Göynük Ortaokul öğrencileri de aramızda" dedi. Başkan Hasan Çavuşoğlu da " Alanyaspor ilimizin önemli bir markası haline geliyor. Özellikle turizm istihdamı için şehrin Süper Ligde iki takımının bulunması diğer ülkelerden de kamp için seçimlerin ilimizde olmasına katkı sağlıyor."

28 Ara 2018 - 11:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber