'Aydınlık Düşler' piknikte buluştu

Aydınlık Düşler Çocuk Kreşi'ndeki minikler, her cuma farklı bir etkinlikle eğlence dolu dakikalar yaşıyorlar

EĞİTİMİN sadece dört duvar içinde sınırlı kalmaması gerektiğini savunan Aydınlık Düşler Çocuk Kreşi her hafta cuma günleri farklı etkinliklerle çocukları sosyal hayata hazırlıyor. Aydınlık Düşler çocukları, cuma günü Konaklı'da bulunan Konaklı Seyir Terasına gezi düzenleyerek doğal ortamda incelemeler yapıp aileler tarafından hazırlanan lezzetli yiyeceklerle güzel bir piknik yaptı. Piknik sonrasında kurallı oyunlar oynayan çocuklar temiz havanın, lezzetli yiyeceklerin ve birlikte oyun oynamanın tadına doyasıya vardılar. Eğitici ve eğlenceli etkinliklere çalışmalarına her hafta devam edeceklerini söyleyen Aydınlık Düşler Çocuk Kreşi yetkilileri, yaparak ve aşarak öğrenmenin en kalıcı öğrenme yolu olduğunu belirttiler.

20 Eki 2017 - 01:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber