Alperenler'den kermese davet

Alaiye Hakkani Alperenler Derneği, bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği yardım kermesine tüm Alanya halkını davet etti

Haber: Yasin ARAZ

ALAİYEHakkaniAlperenlerDerneği, Alanya Nüfus Müdürlüğü karşısında bulunan Hacı Memişler Camii yanında bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği kermesine destek bekliyor. 10 Kasım'a kadar devam edecek kermesten elde edilecek gelirle Demirtaş'ta mescit yaptırdıklarını ifade eden dernek yöneticisi Mehmet Tümerdem, tüm Alanya halkını davet ederek kermese destek olunmasını istedi. Tümerdem, "Hakkani Alperenler Derneği olarak ikinci kez kermes düzenliyoruz. Halkımız da kermesimize teveccüh gösteriyor. Kermesimize gelen, yardım eden arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Bu kermesimizden elde ettiğimiz gelirle, Demirtaş'ın Tırılar bölgesinde inşaasına başladığımız mescit inşaatını tamamlamaya çalışacağız. Kermesimiz çok iyi geçiyor şu an. Ürünlerimiz hibe olarak geldiği için fiyatlarımız çok uygun. Halkımızı kermese bekliyoruz. Bu bir hayır kermesi. Bir çok kişi destek veriyor. Maddi, manevi katkı veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Sabah 08.00'de başlayıp, akşam 23.00 gibi kermesi kapatıyoruz. İnşallah halkımızın desteğiyle mescidimizi tamamlayıp hizmete sunacağız" ifadelerini kullandı.

06 Kas 2015 - 09:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber