Alanya inşaat sektörünün öncüsü Haymanalı vefat etti

Alanya'nın ilk müteahhitlerinden olan Hacı Haymanalı, amansız hastalık kansere yenildi

ALANYA inşaat sektörünün öncülerinden olan Hacı Haymanalı (75), uzun süredir mücadele ettiği kansere yenik düştü. Aslen Kayserili olan Hacı Haymanalı, Alanya'da çok sevilen bir isimdi. Doğru Yol Partisi (DYP) Alanya ilçe yöneticisi olarak uzun yıllar siyaset de yapan Haymanalı, AK Parti eski Alanya ilçe yöneticilerinden Menderes Haymanalı, Recep Haymanalı ve Mediha Talay'ın da babalarıydı. Uzun süredir gırtlak kanseri ile mücadele eden Haymanalı'nın vefatı sevenlerini çok üzdü. Haymanalı, bugün saat 11.00'de Aşağı Oba Mezarlığı'nda kılınacak cenaze namazının ardından aynı mezarlıkta toprağa verilecek. Yeni Alanya, insanlığı, dürüst ticareti ve sevgi dolu yapısıyla asla unutulmayacak olan Hacı Haymanalı'ya Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diler.

16 Oca 2018 - 16:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber