Alanya Fen Bilimleri Koleji Ata'sını andı

Alanya Fen Bilimleri Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası'nda düzenlediği çeşitli etkinliklerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü andı

ULU Önder Mustafa Kemal Atatürkün ölümünün 80inci yıl dönümünde Alanya Fen Bilimleri Koleji öğrencileri, Ankaraya giderek Atatürkün huzuruna çıktı. Milli benlik ve tarih bilincini geliştirmek amacıyla düzenlenen Ankara gezisine katılan öğrenciler, Temsilciler Meclisi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ve Anıtkabiri ziyaret ettiler.

ÖZLEMLERİNİ DİLE GETİRDİLER
10 Kasım Atatürkü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında Alanya Fen Bilimleri Koleji öğrencileri okulun konferans salonunda bir anma programı gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan anma programında öğrenciler Atatürke olan özlemlerini okudukları şiir ve müzik korosunun seslendirdiği şarkı ve marşlarla dile getirdiler. Zeybek oyununun sahnelendiği programda Atatürkün Türkiye Cumhuriyetine kazandırdığı değerler sinevizyon eşliğinde katılımcılara anlatıldı. Duygusal anların yaşandığı anma programının sonunda öğrenciler ayakta alkışlandı.
ATATÜRK EŞSİZ BİR LİDERDİ
Dün, bugün olduğu gibi yarın da Atatürkün gösterdiği hedeflere kararlı adımlarla yürüyeceklerini belirten Alanya Fen Bilimleri Koleji yöneticileri, vicdanı hür bireyler yetiştirmeye devam edeceklerini belirttiler. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli mücadelede milli birliği temin eden eşsiz bir lider, muharebe meydanında eşsiz bir kumandan, devlet kuran büyük bir siyaset adamı. Milletin çehresini değiştiren kudretli bir inkılapçıydı. Atamıza özlemle sesleniyor, onun bu acı kaybını kalbimizde hissediyoruz. Ruhun şad olsun Atam.

16 Kas 2018 - 20:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber