Alanya'da Muhtarlar Günü kutlandı

Muhtarlar Günü nedeniyle Atatürk Anıtı'na çelenk sunan Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel, "Muhtarlar, halk ve devlet arasında bir köprü görevi görmektedir. Hizmetin halka ulaşmasında büyük bir araçtır" dedi

19 EKİM tarihli ve 2015/11 sayılı Başbakanlık Genelgesi ile 19 Ekim 1829 yılında kurulmuş olan Muhtarlık Teşkilatı üyelerinin bu günü Muhtarlar Günü olarak kutlamasını resmileştirilmesiyle birlikte Alanyalı muhtarlar Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Programa Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin ile çok sayıda muhtar ve kurum müdürleri katıldı. Günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel, "Muhtarlar, halkın oylarıyla göreve gelen, bulundukları ve görev aldıkları bölgeye en iyi hizmeti getirmek, getirilmesine yardım ve aracılık etmek adına büyük bir görev üstlenmektedir. Bu anlamda bizlere bu günü layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, başbakanımıza ve meclisimizin kıymetli görevlilerine sonsuz teşekkürü bir borç bilirim" dedi.

19 Eki 2017 - 11:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber