Alanya Belediyesi'nden yağmur sonrası hummalı çalışma

Alanya Belediyesi, Alanya’da etkili olan aşırı yağışların ardından özellikle vatandaşların ulaşımda mağduriyet yaşamaması için yoğun bir çalışma başlattı.

28 Oca 2019 - 11:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ak gözlem - Alanya belediye sinin her yağmur arkasında elinde kazma kürek ve asfalt ekibiyle sokak, cadde cadde dolaşıp bozulan yol ve kaldırımları anında tamir etmeleri beni mest ediyor. Başka Hiç bir iş yapmasa bile ,bu halkın yaşam konforuna dokunan hizmet zihniyeti Adem başkana oy vermek için yeterli bir sebep.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Ocak 11:25

Çorum Haber