Alanya Belediye Başkanı Yücel, altyapı talimatı verdi

Alanya Belediyesi, altyapı eksikliği bulunan bölgelerde yağmursuyu drenaj çalışmalarını sürdürüyor

Haber: Alper KUTAY

ALANYA Belediyesi, şehir genelinde altyapı eksikliği bulunan mahallelerde yağmursuyu drenajı, menfez ve ızgara çalışmalarını sürdürüyor. Üstyapı çalışmaları öncesinde başlatılan çalışmalar; Uğrak, Oba, Cikcilli,  Payallar, Okurcalar, Akçatı, Büyükpınar ve Hasbahçe Mahallesi'nde devam ediyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çalışmaların üstyapı öncesi kırsal ve merkezde oluşturulan ekipler tarafından sürdürüldüğünü söyledi. Yücel, "Altyapı çalışmalarımız bazı bölgelerde menfez, bazı bölgelerde yağmur suyu drenajı olarak devam ediyor. Kırsalda ve merkezde oluşturulan üç ayrı ekip, planlamalarımız ve tespitlerimiz doğrultusunda gerekli çalışmayı yürütüyor. Bu yöndeki çalışmalarımız gerek vatandaşların talepleri gerekse kendi tespitlerimiz doğrultusunda devam edecek" dedi.

20 Eyl 2017 - 16:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber