Alanya Ak Gençlik'ten eğitime destek

Alanya AKP Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık ve yönetimi, Dereköy İlkokulu'nun ardından İshaklı İlkokulu öğrencilerini yalnız bırakmadılar

Haber: Alper KUTAY

ADALET ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Teşkilatı'nın Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık ve yönetimi, 2017-2018 yılının ilk ders gününde Dereköy İlkokulu'nda öğrencileri yalnız bırakmamıştı. Işık ve yönetimi bugün de İshaklı İlkokulu'na giderek sınıfları tek tek gezdiler ve öğrencilere kırtasiye malzemesi armağan ettiler. Ziyaret sonrası açıklama yapan Işık, "AKP Gençlik Kolları olarak yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde Dereköy İlkokulu ve Ortaokulu'nda geleceğimizin teminatı olan kardeşlerimizle birlikte olmuştuk. Bugün de İshaklı'daki kardeşlerimizle birlikte olduk. Hepsine yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyoruz" dedi. Işık'a ziyaretinde ÜniAk Alanya Başkanı Yılmaz İçmen ile Gençlik Kolları Üyesi Anıl Kara ve Özal Durna da eşlik etti.

19 Eyl 2017 - 16:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber