AHEP Konser geliri LÖSEV'e bağışlandı

Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi Sosyal Aktivite ve Sosyal Sorumluluk Topluluğu (SASST) tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Soğuk Band konseri yanı sıra LÖSEV Dükkan ürünleri satış standı ve çeşitli stantlar yer aldı

Mehmet AL
ALANYA Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Elde edilen gelirin Lösemili Çocuklar Eğitim ve Sağlık Vakfı'na (LÖSEV) bağışlandığı etkinlikte aynı zamanda Dünya Gönüllüler Günü de kutlandı. Bir süredir LÖSEV iş birliğinde etkinlikler yapan öğrenciler, geçtiğimiz günlerde LÖSEV Kampusu olma çalışmalarını neticeye ulaştırmıştı.Öğrenciler yardım konserinin yanı sıra bu gelişmeyi de kutladılar.

11 Ara 2017 - 15:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber