Adem Başkan sert çıktı: 'Hep bizim tersimizi yapıyorlar'

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, haftalık olağan encümen toplantısının ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaldırımda derme çatma büfelerle ilgili ise Yücel, "Alanya Belediyesi'ne ait noktalarda bir problem yok. Büyükşehir hep bizim uygulamalarımızın tersini yapıyor" dedi

ALANYA gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Yücel, "Biliyorsunuz ki 7143 sayılı yasa ve diğer alacakların yeniden yapılandırılması hakkında bir kanun çıkarıldı. Bu kanunla ilgili borçların yapılandırılması için son gün 31 Temmuz bununla ilgili belediyeye ait konularda da vatandaşlarımız müracaatlarını bu tarihe kadar yapmalıdır. Tüm halkımızın bundan yararlanmasında fayda olacağını düşünüyorum" dedi. 
GÖKBEL GÜREŞ FESTİVALİNİ DEĞERLENDİRDİ 
Geçtiğimiz haftasonu Gökbel'de düzenlenen güreş festivaline ilginin çok yoğun olduğunu söyleyen Yücel, "Türkiye'nin birçok noktasından değerli güreş ustaları geldi. Katılım gösteren, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 
'ALANYA BELEDİYESİ'NE AİT YERLER DE PROBLEM YOK' 
Son günlerde gündemden düşmeyen kaldırım  kenarı satıcılarına ilişkin de konuşan Yücel, "Biliyorsunuz ki Büyükşehir yasası ile birlikte caddelerde farklı belediyelere ait. Bizim şu an kontrolümüz dışında bir noktada satıcı yok. Bizim yaptığımız bir hizmet vardı. O da portakal büfeleri. Onun dışında Alanya Belediyesi'ne ait yerlerde özellikle bazı noktalara mesela altgeçit girişleri gibi güvenliği sağlasın diye koyduğumuz satıcılar var. Bizim sorumluluk alanlarımız takip ediliyor" diye konuştu. 
'YEŞİL DALGAYI İLK BİZ UYGULADIK' 
Yeşil dalga projesinin Alanya Belediyesi'ne geldikleri dönemde yaptıkları ilk uygulamanın yeşil dalga olduğunu söyleyen Yücel, "Bizim ilk uygulamamız kara yollarından izin alarak yaptığımız yeşil dalgaydı. Ancak bunun yanında büyükşehir yasasıyla  devamlılığı sağlanamadı. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 3-4 yıldır bu uygulamayı Atatürk Caddesi'ne de getirilmesi konuşuluyor. Alanya Belediyesi olarak bu uygulamayı biz yapmaya hazırız. Gerekli prosedürler sağlanırsa biz trafikteki tüm güvenliği sağlayarak bunu uygulayabiliriz. Ayrıca biz zamanında otopark olan yerlerin bazılarını motor alanlarına çevirmiştik. Bu noktalar şimdi tekrar otopark alanı oluyor. Ancak çarşı  merkezde zaten bir motosiklet parkı sıkıntısı var. Bizim yaptığımız uygulamanın şu anda tam tersi yapılıyor" dedi.

26 Tem 2018 - 13:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

KONAKLI - BAŞKAN NE GÜZEL DEMİŞ BÜYÜKŞEHİR DİYE AMA GELSİN ALANYA BELEDİYESİNİN SORUMLULUĞUNDAKİ CADDELERDEKİ BARAKALAŞMAYI YAPILAŞMAYI ÇADIRLAŞMAYI GÖSTERELİM.ADRES KONAKLI MAH. TİTAN SELECT ARKASINDAKİ TALİ YOL BOYLU BOYUNCA NE ARARSAN VAR RESTAURANTINDAN TUTUNDA TATTOCUSUNA KADAR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 13:39
01

Alanyalı - Antalya Büyükşehir Belediyesini sanki Alanya yı değersizleştirmeye çalışıyor gibi yaptığı yaptırdığı uygulamalar ile ayrıca en önemli nokta dikkat ederseniz büyükşehir yasasından sonra örnek olarak 10TL gelen su faturaları 40-45TL gibi ciddi rakamlara ulaşmıştır bazı aylar elektrik faturasıyla aynı seviyede olduğuda görülüyor (ev kullanıcısı) !!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 13:39

Çorum Haber