85 yaşında muhtar adayı

Çeyrek asırdır Şekerhane Mahallesi Muhtarlığı yapan ve 5’inci dönemini tamamlayan Mehmet Yenialp, 6’ıncı dönem için adaylığını açıkladı

YAKLAŞAN yerel seçimler öncesi mahalle muhtarları da birer birer adaylıklarını açıklamaya başladı. Alanya’nın en kalabalık merkez mahallelerinden Şekerhane Mahallesi’ne 5 dönemdir muhtarlık yapan 85 yaşındaki Mehmet Yenialp, 6’ncı dönem için adaylığını açıkladı. “Durmak yok yola devam” diyen Yenialp, çeyrek asırdır muhtarlık yapıyor. 25 yıldır Şekerhane Mahallesi halkına hizmet eden Yenialp, mahallenin sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Yılların verdiği deneyimle tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yanısıra özel kurumlarla da bağları kuvvetli olan Yenialp, olası sorunlara anında müdahale edilmesini sağlıyor. Görev süresince 7 gün 24 saat ulaşılabilir olan Yenialp, mahalle halkının problemlerini çözüme kavuşturuyor. İşini severek yapan Yenialp, halkın da takdirini topluyor.

16 Ara 2018 - 13:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber