Yine yeniden Süper Lig

GEÇEN

hafta ligde kalmayı kesin olarak garantileyen temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, Akhisar'dan eli boş döndü. Uzun süredir ilk 11'de forma şansı bulamayan Zlamal ve Guerrier maça ilk 11'de başladı. Guerrier ikinci yarıda yerini sakatlıktan dönen Cenk Ahmet'e bıraktı. Sahada daha çok etkili olan ve oyun olarak bizden üstün olan Akhisar Belediyespor, 3 puanı 3 golle aldı. İlk senemizde plan ligde kalmaktı ve bunu ligin bitimine 4 hafta kala başardık. İlk senemizde Süper Lig'e Alanyaspor olarak renk kattığımızı düşünüyorum. Bir aksilik olmazsa bir Anadolu takımı olarak Süper Lig'in gol kralı temsilcimiz Alanyaspor'dan olacak. 2 sene PTT 1. Lig'de mücadele etmiştik ve ilk senemizde PTT 1. Lig'de de gol kralı yine bizden çıkmıştı. Süper Lig'de de bir aksilik olmaz ise ilk senemizde gol kralı Alanyaspor'dan olacak. Süper Lig'in en çok gol atan 5. takımı olmak da büyük bir başarıdır. Süper Lig'de ilk senemizde dezavantajlarımız vardı. Tamamı yeniden oluşmuş bir kadro gibi dezavantajlara rağmen ligde kalmayı başardık. Seneye, yani Süper Lig'deki 2. senemizde böyle bir dezavantajlarımız olmayacak ve güzel transferler ile ilk 7 sıralamasına oynayabilceğimizi düşünüyorum. Safet hocayla birlikte yükselişe geçen temsilcimizin seneye futbolseverlere yine seyir zevki yüksek olan maçlar izleteceğinden hiç şüphem yok. 2. Lig'den bu yana Alanyaspor formasını terleten Haydar Yılmaz ve Efecan Karaca ile sözleşme uzatılması tüm Alanyaspor'lu futbol severleri çok sevindirdi. 2. Lig'de, 1. Lig'de ve Süper Lig'de aynı takımın formasını giymek büyük bir başarıdır. Ayrıca transfer çalışmalarına başlayan yönetimimiz Vagner Love gibi yine yıldız ve çok iyi oyuncuları takımımıza kazandırcağından hiç şüphemiz yok. Seneye hedefimiz Avrupa kupaları olmalı.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Sevban Şanlı - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Alanya Belediye Başkanlığı anketi - Alanya'nın nabzını tutuyoruz! Siz kime oy verirdiniz?
Tüm anketler

Çorum Haber