Yıkılmaz Kale Alanya

SON

4 maçında 12 puan toplayarak çıkış yakalayan Trabzonspor kendi evinde Aytemiz Alanyaspor'un bileğini bükemedi. Herkesin favori gördüğü taraf Trabzonspor’du. Trabzon deplasmanında alınan 1 puan bence çok değerli oldu. Oyunu genellikle kendi sahasında kabullenen Alanyaspor, Trabzonspor’a geçit vermedi. Maçta kalesinde devleşen Haydar Yılmaz Trabzonspor taraftarını kurtardığı pozisyonlar ile bir çok kez ayağa kaldırdı. Alınan 1 puana doğrudan katkı yapan kaptanımız Haydar Yılmaz’ı tebrik ediyorum.

İlk yarı sonlarına doğru defansın boğulduğunu gören Susic, oyuna doğrudan katkı yaptı. Fakat ben dahil olmak üzere bir çok futbolsever Plet hamlesine anlam veremedi. Susic’in devre bitmeden 2 oyuncu değişikliği yapmasını, kolay kolay Süper Lig’de hiç bir hoca yapamaz. Oyunu iyi okuyan Susic hocamıza güvenimiz sonsuz. Taze kan her zaman iyidir. Hüseyin Kalpar bu konuda çok eleştirilmişti, oyuncu değişikliğini çok geç yapıyor diye.
Bir diğer önemli konu ise ligin en çok gol yiyen ekibi olmamıza rağmen, Susic'in takımın başında çıktığı ikinci maçımız ve iki maçta da kalemizi gole kapattık. Her geçen gün daha iyiye giden temsilcimiz yeni hocasıyla umut vermeye başladı. Ligin 1. devresi sonunda herkes ligde kalma hesapları yaparken, artık bu hesabı yapmaya gerek olacağını düşünmüyorum. Bu takım bu ligde çok rahat tutunur.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Sevban Şanlı - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Alanya Belediye Başkanlığı anketi - Alanya'nın nabzını tutuyoruz! Siz kime oy verirdiniz?
Tüm anketler

Çorum Haber