O ilde seçimler yeniden yapılacak

Ağrı merkezdeki seçimlerin iptaline karar verildi. Seçimler 1 Haziran'da yeniden yapılacak

AĞRI’DA 30 Mart’ta yapılan yerel seçimler Merkez İlçe Seçim Kurulu kararı ile iptal edildi. Seçmen 1 Haziran’da yeniden sandık başına gidecek. Seçimde rakip olan AK Parti ve BDP’nin belediye başkan adayları haklarının yenildiğini iddia etti. BDP'nin 24’üncü sandığın açıldığı sırada yerel seçimlerin iptali yönündeki itirazını değerlendiren Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı, itirazı kabul ederek kararı İl Seçim Kurulu'na gönderdi. Ağrı İl Seçim Kurulu da 30 Mar’ta yapılan yerel seçimlerin iptalini ve bu seçimlerin 1 Haziran'da yeniden yapılmasını kararlaştırdı. Alınan karar üzerine BDP Ağrı Belediye Başkan adayı Sırrı Sakık ve AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Hasan Arslan, konuyla ilgili olarak sabaha karşı Adliye Sarayı önünde basın açıklaması yaptı.

06 Nis 2014 - 10:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

tunahan - yerel seçim 2014 sadece ağrıdamı iptal yoksa türkiye gelelinde?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Nisan 10:05

Çorum Haber