Üzerine televizyon devrilen çocuk öldü

Batman'da, üzerine televizyon devrilen 2 yaşındaki çocuk öldü.

ALINAN bilgiye göre, Meydan Mahallesi Gülistan Caddesi'ndeki evlerinde çizgi film izlediği sıradatelevizyon masasına çıkmaya çalışan 2 yaşındaki Barış Işık, devrilen televizyonun altında kaldı.

Duydukları gürültüyle odaya koşan Ahmet (28) ile Zuhal Işık (26) çifti, çocuklarını özel bir hastaneye götürdü. İlk müdahalenin ardından Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Işık, hayatını kaybetti.

Bir hafta önce doğum günü kutlandı

Acılı anne Zuhal Işık, bir hafta önce oğlunun ikinci yaş gününü kutladığını belirterek, Barış'ın tek çocukları ve ilk göz ağrıları olduğunu söyledi. Anne ve babaların öncelikli işlerinin çocukları olması gerektiğini belirten Işık, "Elbette takdiri ilahi ama ne olursunuz bebeklerinize, çocuklarınıza iyi bakın. Onlar her zaman için ilk işiniz olsun. Bizim canımız yandı, başka canlar yanmasın" dedi.

Kaynak : AA

08 Ara 2014 - 10:10 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber