Mobilya alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Son dönemde ev mobilyasında değişen trendler markaları klasik motiflerle güncel çizgilerin birleştiği tasarımlara yönlendiriyor. Yeni mobilya alımlarında tüketiciler, ahşap, deri, mermer ve metal malzemelerin bir arada kullanıldığı ürünleri tercih ediyor

EVmobilyasında satın alma trendinin zamansız tasarımlara ve kişiselleştirilmiş mobilyalara doğru kaydığını belirten Tunaev Tasarım ve Ürün Yönetmeni Ebru Neval Dikmen " Son dönemde özellikle klasik ve güncel formların sentezlendiği tasarımlar tüketicinin tercihi oluyor.Ayrıca tunaev olarak farklı malzemelerin bir arada kullanarak, müşterilerimize renk, malzeme alternatifleri sunuyor olmamız bizi farklılaştırıyor. Örneğin müşterilerimiz yatak odası komodinini hem lake hem kaplama tercih edebiliyor, ayrıca cam, mermer/deri gibi malzeme alternatiflerinden dilediğini ekleyebiliyor." dedi.GO ürün grubu yalın, sıcak ve şık çizgisiyle öne çıkıyor. Tasarımcılar Gülşah Soyluer ve Onur Aygenç 'in tasarladığı ürün grubu, yemek odası, yatak odası ve kanepe grubundan oluşuyor.

27 Nis 2017 - 16:26 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber