Mars’ta orman kalıntıları mı var? Dünya bu görüntüyü konuşuyor...

Kızıl Gezegen Mars'ta daha önce bir kilise kalıntısı, bir uzaylı asker ve çeşitli yapılar gördüğünü iddia ezen uzay meraklıları şimdi de ağaç iddiasıyla gündeme geldi

YOUTUBE'DA kanalı bulunan "Paranormal Crucible" adlı kullanıcının geçtiğimiz günlerde yüklediği video kısa sürede onbinlerce kez görüntülendi.

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) tarafından Mars'a gönderilen Curiosity uzay aracının çektiği fotoğraflardan yola çıkan kullanıcı, Mars'ta tropikal ağaçların bulunduğunu öne sürdü. Kullanıcının incelediği fotoğrafta, Mars yüzeyinde dik duran bir cisim göze çarpıyor. Söz konusu cismin görüntüsünü bilgisayar yardımıyla netleştiren "Paranormal Crucible" adlı kullanıcı, bu cismin bir ağaç kalıntısı olduğunu iddia ediyor.
Kimi kullanıcılar bunun sadece tuhaf biçimli bir kaya olduğunu sölyese de bazı uzay meraklıları videonun altına "Gerçekten inanılmaz" ve "Çok şaşırmamak lazım. Mars'ta bize şaşırtıcı gelecek daha neler bulunacak merak ediyorum" gibi yorumlar da yapıldı.

26 Nis 2017 - 09:17 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber