FETÖ'den aranan komiser yardımcısı yakalandı

Van’da yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ PDY) yönelik soruşturma kapsamında açığa alınan ve aranan komiser yardımcısı Antalya'nın Alanya ilçesindeki yol kontrolünde yakalandı

FETÖ PDY darbe girişimi ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Mersin’de görev yaptığı sırada açığa alınan ve ardından da Van’da başlatılan FETÖ/PDY soruşturmasında hakkında gözaltı çıkarılan komiser yardımcısı Ali Umut Y., Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sabah saatlerinde ilçe girişinde yaptığı rutin yol kontrolü sırasında bir otomobilde yakalandı.
Gözaltına alınan şüpheli Ali Umut Y., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

17 Oca 2017 - 17:39 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber