Dev trança yakaladı

Bodrum'da balık avı malzemeleri satışı yapan 38 yaşındaki Mehmet Orman, oltayla 19 kilo ağırlığında dev trança balığı yakaladı.

BODRUM

'DA Orman Balıkçılık ve Av Malzemeleri İşletmesi'nin yöneticiliğini yapan evli bir çocuk babası Mehmet Orman, bu sabah teknesiyle açıldığı Gökova'daki Orak Adası yakınlarında, jigging yöntemiyle oltayla avlanmaya başladı. Orman, 135 metre derinlikten yaklaşık bir saat uğraşla yakaladığı dev trançayı güçlükle tekneye aldı. 1.30 boyunda ve 19 kilo ağırlığındaki trança, ilçede günün konusu oldu.

Mehmet Orman, "Babamdan, dedemden kalma balıkçılığı sürdürüyorum. Şimdiye kadar 8- 11 kilo ağırlığında birçok trança yakaladım. Bu kadar derinlikte ve büyüklükte ilk kez trança yakaladım. Uzun uğraş sonrası balık yorulduktan sonra tekneye çekebildim" dedi.

25 Nis 2017 - 10:06 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber