Cumhurbaşkanına silahla ziyarete kalkışan adam...

Ankara'da 25 Kasım 2013 günü sabah saatlerinde, Çankaya Köşkü'ne gelerek dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret etmek istediğini söyleyen 34 yaşındaki Mehmet Salih Atlı, intihar etti

ANKARA'DA

25 Kasım 2013 günü sabah saatlerinde, ÇankayaKöşkü'ne gelerek dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gülziyaret etmek istediğini söyleyen ve yapılan aramada çantasından tabanca ve uyuşturucu madde çıkan 34 yaşındaki MehmetSalihAtlı, intihar etti. Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün ziyaretçi girişlerinin yapıldığı 5 No'lu Nizamiye'ye geçen yıl 25 kasım günü saat 07.00 sıralarında taksiyle gelen evli 2 çocuk babası Mehmet Salih Atlı, Cumhurbaşkanı Abddullah Gül ile görüşmek ve kendisine bir şeyler vermek istediğini söyledi. Cumhurbaşkanlığı koruma ekibince durdurulan şahsın üst araması yapıldı. Atlı'nın çantasından ruhsatsız tabanca, 8 kurşun ve uyuşturucu madde çıktı. Korumaların kontrol altında tuttuğu Atlı, çağrılan polis ekibine teslim edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan ve bir süre cezaevinde kaldıktan sonra, akli dengesinin yerinde olmadığına kanaat getirilerek serbest bırakılan Mehmet Salih Atlı'nın, yaşadığı Malatya'da araç içinde tabancayı çenesine dayayıp ateşleyerek intihar ettiği belirtildi.
EŞİNİ ARAYIP 'İNTİHAR EDECEĞİM' DEMİŞ
Bingöl'ün Karlıova İlçesi'ne bağlı Kaynak Köyü doğumlu olan Mehmet Salih Atlı'nın dün hastaneye gitmek üzere arkadaşının otomobilini aldığı ve daha sonra eşini cep telefonu ile arayarak, "Ben bugün intihar edeceğim" dediği kaydedildi. Eşini aramasından iki saat sonra Malatya merkeze bağlı Karagöz Mahallesi'nde jandarma tarafından araç içinde bulunan Mehmet Salih Atlı'nın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işleminin ardından Malatya şehir mezarlığında toprağa verildi.



Kaynak:DHA

07 Ara 2014 - 14:57 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber