Ahşap ev alevlere teslim oldu

3 katlı ahşap bir ev alevlere teslim oldu.

EDİNİLEN bilgiye göre, Bartın Hendek yanı Okulak mahallesinde bulunan 3 katlı tarihi ahşap bir evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine Bartın Belediyesi itfaiye ekipleri 20 personel ve 6 itfaiye aracı ile yangına müdahale ederek seferber oldu. Yangın alevler ve korku dolu anlar yaşandı.
Yangın itfaiye ekipleri tarafından zaman zaman tehlikeli anlar yaşadı. Bir süre sonra kontrol altına alınırken evde kimsenin olmadığı öğrenildi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldıktan sonra soğutma çalışması yaptı. Yangınla ilgili polis soruşturma başlatıldı.

17 Oca 2017 - 10:07 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber