Vizyon Antalyaspor'da

GÜNAH

çıkarma işlemi tamam.

Antalyaspor Derneği "Şapkadan tavşan çıkardı."
Antalyaspor A.Ş'nin 1 Ocak 2016/30 Haziran 2016 tarihleri arasındaki mali gelir ve giderlerini geçen Genel Kurul'da Kulüp Derneği Yönetim Kurulu ibra etmişti ne hikmet ise!

Çeşitli usulsüzlük ve yolsuzluklar yüzünden savcılığa ve mahkemeye verilen bu dönemin A.Ş. Başkanı Gültekin Gencer ve yönetimi ve onları ibra eden dernek yönetimi, savcılık soruşturması ve mahkeme neticesine göre bir cezai hükümden kaçmak için, dönemin A.Ş Başkanı Gencer’i Genel Kurul'da kaderine terk ederek, 2016 ilk altı aylık dönemini ibra etmediler.

Büyük hisseye sahip kulüp derneği yönetimi hem kendini hem de o dönemden şimdiki döneme devam eden arkadaşlarını korumak için divana önerge vererek o dönemin yönetimini ayrı, başkanını ayrı ayrı ibra etmeyi önerdi. Neticede oy çoğunluğu ile önerge kabul edildi. O dönemin yönetimi dernek çoğunluğu ile kabul edildi.

Şimdi sormak gerekir size?
2016 yılının ilk altı ayı için yapılan Genel Kurul'da sizler A.Ş'nin bilanço ve hesap dökümlerini incelediğiniz halde niye geçen defa ibra ettiniz?
Şimdi niye ibra etmediniz?
Sizden Antalyaspor camiası gerçek bir açıklama bekliyor.

Yoksa siz de kandırıldınız mı?

Vay be Gencer, demek ki "Gezginler" adını koyduğu, kulüp binası önünde basın açıklaması yapan taraftar grubunu kandıramamış demek ki.

Vay be Gencer, demek senin ikna gücün, yeteneğin ne kadar büyükmüş ki, dernek ve bazı A.Ş. yönetimindeki işadamlarını defalarca kandırmışsın.

Söylenen odur ne yazık ki, "Atı alan Üsküdar'ı geçmiş" oldu deniliyor.

Neyse, öncesinin ve 2016’nın vebali, günahı yasal yollardan çözülecektir.

Bundan sonra kazanan Antalyaspor olacaktır.

Şimdi geleceğe ayağını sağlam yere basan, dürüst, düzgün bir başkan var.

Şimdi ona inanan, güvenen bir yönetim, bütünleşen şehir ve taraftar var.

Şimdi sıra sizde Rıza hoca, ekibi ve futbolcu kardeşlerimiz.

Çok çalışarak bu güveni, itimadı hayal kırıklığına uğratmayın.

Yolun açık, kazasız, belasız, sakatsız bir sezon olsun.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Turgay Alp - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Alanya Belediye Başkanlığı anketi - Alanya'nın nabzını tutuyoruz! Siz kime oy verirdiniz?
Tüm anketler

Çorum Haber