Zeytin bahçesinden dönmeyen şahsın ölüsü bulundu

Aydın’da sabah saatlerinde bahçesine zeytin toplamak için giden bir şahıs bahçesinde ölü bulundu

CUMHURİYET

Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şahsın cesedi bahçeden alınarak otopsi ve inceleme için hastaneye kaldırıldı.  Edinilen bilgiye göre Aydın Efeler İlçesi Mesudiye Mahallesi’nde yaşayan 48 yaşındaki Muzaffer Karagözoğlu, Kemer mahallesi Üçgözler Mevki Arsenal karşısında bulunan zeytin bahçesine gitti. Bir süre önce evlenip boşanan ve çocuğu da olmadığı için yaşlı annesi ile birlikte yaşadığı öğrenilen Muzaffer Karagözoğlu, akşam hava kararmasına rağmen eve gelmeyince oğlunun durumundan endişelenen anne yakınlarını arayarak yardım istedi. Muzaffer Karagözoğlu’nun yakınları gece karanlığında gittikleri bahçede çağırmalarına rağmen cevap alamayınca durumdan endişelenip polis ekiplerinden yardım istediler. Bölgeye gelen polislerle birlikte zeytin bahçesinde el fenerleri ile yapılan aramada şahsın cansız bedeni bulundu.

Vücudunda herhangi bir yara bere izi de bulunmayan Muzaffer Karagözoğlu’nun bir süre bahçede çalıştığı ve zeytinini hasat ettiği ağacın yaygısını toplamadan dinlenmek için oturduğu düzlük alanda kalp krizi geçirip vefat ettiği sanılıyor. Karagözoğlu’nun herhangi bir rahatsızlığı bulunmadığını belirten yakınları, “Rahatsızlığı yoktu ama çok çileli ve sıkıntılı günler yaşadı. Evlendi ayrıldı. Yalnız yaşıyordu. Bahçeye de yalnız başına zeytin toplamaya gelmiş. Akşam eve dönmeyince merak ettik. Bahçede ölüp kalmış” diye konuştular.

16 Ara 2015 - 09:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber