Yeni damatlar jigolo çıktı

İki bacanağın ‘Gece mesaisine kalıyoruz’ yalanı kısa sürdü. Eşlerinin jigololuk yaptığını öğrenen iki kız kardeş vakit kaybetmeden boşanmak için soluğu adliyede aldı

İLGİNÇ boşanma davalarına bir yenisi İzmir'den eklendi. F.Y., eşiyle geçirdiği 3 aylık bir flört döneminin ardından, eşinin aynı şirkette çalışan arkadaşını kız kardeşiyle tanıştırdı. Aynı gün dünya evine giren iki kız kardeş F.Y ve N.A aynı apartmanda altlı üstlü oturmaya başladı. Kız kardeşlerin eşleri evlendikten kısa bir süre sonra gece mesaisine başladıklarını söyleyip eve gelmemeye başladı. Evliliklerinin gayet iyi gittiği bir dönemde eşine ait telefon dökümlerini inceleyen F.Y, bazı numaralarla sürekli görüşmeler yapıldığını fark etti.
EŞLERİNE İNTERNETTE RASTLADILAR
Bunu araştıran F.Y, eşinin ve eniştesinin jigololuk yaptığı internet sitesiyle karşılaştı. Sitede eşlerinin çıplak fotoğraflarını da gören kız kardeşler bunları kaydedip adliyenin yolunu tuttu.
İKİ DAVA AÇILDI
'Eşlerimiz bir olup bizi uyutmuşlar' diyen F.Y, "Gece işe gidiyoruz deyip başka kadınların koynuna girmişler. Aldıkları parayı da maaş diye bize yutturmuşlar. Böylesine iğrenç bir olayı öğrendikten sonra kendisiyle bir daha asla görüşmek istemiyorum ve boşanmak istiyorum" dedi. Kız kardeş N.A.'da ablasının görüşlerine katılıp boşanma davası açtı. Kız kardeşler, kendilerini kandıran eşleri hakkında ceza davası da açtı.

18 Eki 2016 - 11:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber