Yaşlı balıkçı çift gölde kayboldu

Orhangazi’ye bağlı Çakırlı Mahallesi’nde balıkçılık yapan yaşlı bir çift, kendilerine ait sandalla balık tutmak için açıldıkları İznik Gölü’nden geri dönmeyince arama ekipleri alarma geçti

EDİNİLEN bilgiye göre, Bursa’nın Orhangazi ilçesine bağlı Çakırlı Mahallesi’nde balıkçılık yaparak geçimini sağlayan Salih ve Saliha Kabaca isimli yaşlı bir çift, öğlen saatlerinde kendilerine ait balıkçı sandalı ile İznik Gölü’ne açıldı. Akşam saatlerine kadar Çakırlı’daki evlerine dönmeyen balıkçı çiftin yakınları, yaşlı çifte ulaşamadı. Çiftin oğulları, anne babalarından haber almak için İznik Gölü, Çakırlı mahallesi sahilindeki balıkçı barınağına geldi. Çocukları burada da yaşlı çiftten herhangi bir haber alamayınca durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Çakırlı sahiline gelen jandarma ekipleri sahil şeridinde yaptıkları arama çalışmalarından sonuç alamayınca, UMKE, AFAD ve AKUT ekiplerine bilgi verildi. Çakırlı İznik gölü sahiline gelen ekiplerin, yaşlı balıkçı çifti arama çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan Jandarma Komutanlığına bağlı İznik Bot Komutanlığı ekipleri de göl içinde arama çalışmalarını sürdürüyor.

31 Oca 2016 - 09:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber