Yasak aşkın sonu kanlı bitti

Erzurum'da yasak aşk yaşadığı evli ve 5 çocuk annesi 32 yaşındaki Hanım Çakmak'ı 12 yerinde bıçaklayarak öldürmekten yargılanan 28 yaşındaki Lokman Serçeoğlu, "Kimse benim ismimle oynayamaz. Benim namusum yerlere düştü, ben de namusumu temizledim" dedi.

OLAY

, geçen 17 Mart günü, merkez Palandöken İlçesine bağlı Solakzade Mahallesi, Şifa Sokakta meydana geldi. Sevgilisinin evinin önüne giden Lokman Serçeoğlu, cep telefonu ile aradığı Hanım Çakmak'tan dışarı çıkmasını istedi. Evin önünden biraz uzaklaşan ikili arasında tartışma çıktı. Lokman Serçeoğlu yanında taşıdığı bıçakla Hanım Çakmak'ı bıçaklayarak iş makinesinin altına attı.

Ağır yaralı olan Hanım Çakmak için 112 Acil Servis'i arayan Lokman Serçeoğlu, adresi vererek "Yaralı bir kadın var" diye ihbarda bulunduktan sonra kaçtı. Olay yerine gelen polis, sitelerin kaloriferlerini yakan Hamza Çakmak ile evli olan Hanım Çakmak'ın cesedini buldu. Evinde yakalanarak gözaltına alınan Serçeoğlu tutuklanarak cezaevine kondu. Lokman Serçeoğlu hakkında 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemi ile 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Cinayetle ilgili 2'nci duruşma dün 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Hanım Çakmak'ın babası Fazlı Çelik, taksi şoförlüğü yapan Lokman Serçeoğlu'na dönerek, "Bu cani, kızımın kalbine 12 bıçak saplıyor, sonra 30 metre sürükleyip iş makinesinin altına atıyor. Bu nasıl bir canavarlık izah edin bana? İnsanı ancak Allah ve devlet öldürebilir. Topluma çıkamıyorum, namusum yerlerde çiğnendi" dedi. Mahkeme Başkanı Saim Köroğlu'nun söz hakkı verdiği sanık Lokman Serçeoğlu ise "Hacı amcaya sorum olacak. Olay esnasında benim yanımda mıydı, 30 metre sürükledi diyor? Ben utandığımdan ihaneti söyleyemedim. Senin namusun ayaklar altına serilmedi, benim namusum serildi. Kimse benim ismimle oynayamaz. Benim namusum yerlere düştü, ben de namusumu temizledim" diye konuştu. Sanık Lokman Serçeoğlu'nun bu sözleri üzerine baba Fazlı Çelik sinirlenince, Serçeoğlu'nun yakınları ile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümemesi için sanığın yakınları, Mahkeme Başkanı Köroğlu tarafından dışarıya çıkarıldı. Lokman Serçeoğlu yakınlarına, "Benim hatırım varsa çıkın, bakın kardeşiniz dik duruyor. Benim ismimi lekeledi ben de temizledim" diye bağırdı. Duruşma salonu dışında bu kez kavgaya tutuşan tarafları polis güçlükle ayırdı. Duruşma eksikliklerin giderilmesi için ertelenirken salondan çıkarılan Serçeoğlu, Hanım Çakmak'ın babasına, "Ailemden uzak durun. Sizin derdiniz benimle. Çıkınca görüşeceğiz" diye diye tehdit savurdu.

16 Eki 2015 - 12:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber