Yangını söndürmek isterken yandı

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde tarım arazileri ile ve ormanlık alanın bulunduğu bölgede çıkan yangını evine ve ahırına sıçramadan söndürmek isteyen 65 yaşındaki Yaşar Altun, alevlerin arasında kalınca yaralandı

GÖKÇEYAKA Mahallesi Bedey Mevkii'ndeki tarım arazileri ile ormanlık alanın bulunduğu bölgede saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine Çameli Orman İşletme Müdürlüğü yangın söndürme ekibi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangının ev ve ahırına sıçramaması için itfaiye ekiplerinin gelmesini beklemeden yangına müdahale eden mahalle sakinlerinden Yaşar Altun, bir anda alevlerin arasında kaldı. Kıyafetleri tutuşan Altun, yanarak ağır yaralandı. Vücudunda ağır yanıklar oluşan Altun, 112 Acil Servis ambulansı ile Çameli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından Altun, Denizli Devlet Hastanesine sevk edilip, tedaviye alındı.
Alevler ise daha fazla büyümeden söndürülürken 2 dekar tarım alnı ve ormanlık alan zarar gördü. Yangın Yaşar Altun'un evi ve ahırına sıçramadı. Yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

23 Ağu 2016 - 11:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber