Yalnızlık stresinden kurtulmak için işe başlayan şahıs yolda ölü bulundu

Aydın’da sabahın erken saatlerinde bir şahıs yolda ölü bulundu. Cadde ortasındaki şahsın ölümü ile ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri cesedin hemen yakınlarındaki bir tankerin altında delil aradı. Olay yeri inceleme ekipleri kamyonun altında buldukları bazı emareler üzerine çalışma başlattı

EDİNİLEN bilgiye göre; Aydın’da yaşayan 45-50 yaşlarındaki Ambarcık Köyü’nden göçme Kamil Çoban bir süre önce felç geçirdi. Hastalıkla mücadelesinde kısmen iyileşen Kamil Çoban, daha sonra malulen emekli edildi. Bir süre sonra yıllarca evli kaldığı iki çocuğunun annesi eşi ile ayrılan Kamil Çoban, bu defa yalnızlıktan bunaldığı için yeniden çalışmaya başladı.
Sabahın erken saatlerinde ASTİM’de çalıştığı iş yerine ulaşmak için Kemer Mahallesi’ndeki evinden çıkan Kamil Çoban, evinin yaklaşık 150 metre ilerisindeki Şerbetçi Caddesi üzerinde yerde hareketsiz yatar vaziyette bulundu. Mesudiye Mahallesi Şerbetçi Caddesi üzeri 1645 sokak kavşağı yakınlarında yerde bir şahsın yattığı yolunda ihbar alan sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde Kamil Çoban’ın hayatını kaybettiğini belirledi.
Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda ölüm olayını şüpheli bulan polis ekipleri çevrede uzun süre araştırma yaptı. Bir süre yapılan incelemenin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na sevk edilirken, polis cesedin yakınlarında bulunan ve nizami olarak park edilmiş bir akaryakıt tankerinin altında da inceleme yaptı. 41 B 5766 plakalı tankerin altında bazı deliller bulan olay yeri inceleme ekipleri kamyonun sürücüsüne de ifadeye çağırdı.
Cumhuriyet Savcılığı önce felç geçiren ardından eşinden ayrılan iki çocuk babası Kamil Çoban’ın şüpheli bulduğu ölümü ile ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

05 Eyl 2016 - 11:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber