Varil bomba gibi patladı: 1 yaralı

Çanakkale’de bir iş yerinde içinde yanıcı madde bulunan varil bomba gibi patlarken, bir kişi yaralandı

Çanakkale Sanayi Sitesi'nde kaynak işi yapan 38 yaşındaki Vahit Candar’ın iş yerinde bulunan ve içerisinde yanıcı madde olduğu öne sürülen bir varil, henüz belirlenemeyen bir sebeple patladı. Patlamanın etkisiyle varilin içerisinde bulunan yanıcı madde alev aldı. Çevre esnafı, Candar’ı güvenli bir yere götürdükten sonra alevlere yangın söndürme tüpüyle müdahale etti.

Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yeni bir patlamaya karşı soğutma yaparken, polis ekipleri de çevrede güvenlik tedbiri aldı.  Patlamada yaralanan Vahit Candar, Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Candar’ın vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar olduğu, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

07 Eki 2015 - 14:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber