Valilik duyurdu! Yakalandılar

Muş'ta FETÖ PDY operasyonunda, askeri birimlerde 'Mahrem İmam' adı altında faaliyet yürüten 3 kişi ve bu kişilerle irtibatlı olduğu anlaşılan 2 jandarma üsteğmen ile 1 hava pilot teğmen gözaltına alındı. Ayrıca Valilik tarafından yapılan açıklamada FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak Suçundan aranan 2 kişinin de yakalandığını belirtti.

MUŞ Valiliği'nden yapılan açıklamada; 
"İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; FETÖ/PDY Terör Örgütünün Askeri birimlerinde ';Mahremİmam' adı altında faaliyet yürüten 3 şahıs gözaltına alınmıştır. Mahrem imamlarla irtibatlı olduğu anlaşılan 2 Jandarma Üsteğmen ile 1 Hava Pilot Teğmen yakalanmış ve şahıslarla ilgili adli soruşturma devam etmektedir. Ayrıca, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak Suçundan aranan 2 kişi yakalanmıştır. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verdi.

03 Ara 2016 - 10:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber