Uyuşturucu tacirlerine geçit yok: 17 tutuklama

Malatya'da uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik polis tarafından yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, 17 kişi tutuklandı

MALATYA

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, Malatya genelinde bir aylık süreçte uyuşturucu madde ticareti yapan ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.

Konuyla ilgili Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Malatya genelinde 17 yakalama yapıldığı, yakalanan şahıslarda 150 kilo 441 gram uyuşturucu esrar maddesi, 656 adet uyarıcı nitelikli ecstasy hap ve 474 gram metamfetamin maddesinin ele geçirildiği belirtildi.

Olaylarla ilgili 34 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldığı, adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıslardan 4'ünün hakkında adli kontrol hükümlerinin uygulandığı, 17 şüpheli şahsın ise tutuklandığı bildirildi.

Açıklamanın devamında, Malatya genelinde uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde tacirlerine yönelik mücadelenin devam edeceği ifade edildi.

15 Oca 2016 - 13:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber