Uyuşturucu operasyonunda 10 kişi tutuklandı

Karabük Emniyet Müdürlüğü’nün, uyuşturucu tacirlerine yönelik 4 ilde gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyon kapsamında gözaltına alınan 18 kişiden 10’u tutuklandı

KARABÜK Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever’in bizzat yönettiği operasyon kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Asayiş ve İstihbarat şubelerinin ortak gerçekleştirdiği operasyonda belirlenen adreslere yapılan şafak operasyonda 18 uyuşturucu taciri gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü’nde sorguları tamamlandıktan sonra dün adliyeye sevk edilen; C.Ş. (28), M.C.B. (17), N.S.B. (19), M.G. (26), İ.E. (28), Y.A. (18), İ.B. (31), S.Y. (34), M.G. (25), N.S. (43), B.Ö. (19), E.A. (23), M.S. (24), H.S. (26), F.Ç. (30) A.Ö. (22), Ş.E. (47) ve A.T. (22) isimli şahıslar savcılıkça tutuklanma istemi ile mahkemeye sevk edildi. Yaklaşık 12 saat süren mahkeme sürecinin ardından C.Ş. (28), M.C.B. (17), N.S.B. (19), M.G. (26), İ.B. (31), B.Ö. (19), M.S. (24), H.S. (26),F.Ç. (30) ve A.Ö. (22) nöbetçi mahkemece tutuklanarak Karabük T tipi kapalı cezaevine gönderilirken, 8 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, uyuşturucu ile mücadelenin aralıksız devam edeceğini ve özellikle yeni eğitim öğretim yılı öncesi bu tür operasyonların süreceğini ifade etti.

Tezsever, ayrıca 4 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda görev alan ekiplere de teşekkür etti.

22 Ağu 2015 - 11:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber