'Uyandığımda tecavüze uğradığımı anladım'

Bodrum'da lise öğrencisi 15 yaşındaki S.T.Ç. ile kolayla uyuttuktan sonra ilişkiye giren, görüntü ve fotoğrafını çekip şantajla birlikte olmayı sürdüren 22 yaşındaki E.A., genç kızı Kars'a kaçırırken yakalandı. Otobüs terminalinde yardım çığlığı atan S.T.Ç. kurtarılıp devlet korumasına alınırken, gözaltına alınan E.A. adliyeye sevk edildi

ANADOLU Meslek ve Kız Meslek Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi S.T.Ç., iddiaya göre, bir arkadaşının aracılığıyla tanıştığı inşaat işçisi E.A.'nın 4 yıl önce tecavüzüne uğradı. S.T.Ç.'yi, fotoğraf ve görüntülerini çekip bunları sosyal medyada yaymakla tehdit ederek korkutan ve 4 yıl boyunca tecavüze devam ettiği öne sürülen E.A., kızı zorla memleketi Kars'a götürmek istedi. Şehirlerarası otobüs terminaline gittiklerinde artık yaşadıklarına dayanamayan S.T.Ç.'nin, otobüs firmasının yanındaki polis noktasına girip yardım çığlığı atıp, "Kaçırılıyorum" diye bağırması üzerine E.A. yakalandı. S.T.Ç. ve E.A., Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

ÇAREYİ POLİSE SIĞINMAKTA BULDU

İfadesine başvurulan S.T.Ç.'nin, "Babam hapiste, annem yeteri kadar ilgilenemiyordu. Arkadaşlarımız aracılığıyla tanıştığım E.A. içeceğimin içine uyku ilacı koymuş, uyandığımda tecavüz ettiğini anladım. Sonra 'Birlikte olur evleniriz' diye beni kandırdı. Defalarca birlikte oldu. Son zamanlarda şiddet uygulamaya başlamıştı, hayatım kabusa döndü. İntihar etmeyi bile aklımdan geçirdim. Ancak okuyup anneme bakmak istiyordum, yapamazdım. E.A. ayrılmak istediğimde ise beni tehdit etti. 'Çıplak görüntülerini yayınlayıp, seni herkese rezil ederim' dedi. Çareyi polise sığınmakta buldum" diye konuştuğu öğrenildi.

KABUL ETMEDİ

E.A.'nın ise ifadesinde "Ben kimseyi zorlamadım o kendi isteği ile benimle birlikte oldu" dediği öğrenildi.
Öte yandan E.A.'nın cep telefonunda S.T.Ç.'nin fotoğraf ve videolarının bulunduğu belirtildi. E.A. polisteki ifadesinin ardından öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. S.T.Ç. ise devlet korumasına alındı.

#

30 Mar 2016 - 16:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber