Üniversiteli kıza çıplak fotoğraflı şantaj

Edirne’de üniversite öğrencisi genç kız, internet üzerinden tanıştığı bir kişinin, çektiği çıplak fotoğraflarıyla kendisine şantaj yaptığını ve başkalarıyla para karşılığı birlikte olması için tehdit ettiğini öne sürerek polise başvurdu

ÜNİVERSİTE öğrencisi Ö.D., 8 ay önce internet üzerinden tanıştığı bir kişiyle yazıştıktan sonra doğum gününde buluştu. Geceyi internetten tanıştığı kişiyle geçiren Ö.D., sahte isim kullandığı belirlenen kişinin bir süre sonra çıplak fotoğraflarıyla kendisine şantaj yaptığını öne sürerek polise başvurdu. İfadesinde 8 ay yazıştığı kişi ile doğum günü gecesini birlikte geçirdiklerini anlatan Ö.D. şöyle dedi:

"Sosyal medya üzerinden tanıştığım kişiyle 7- 8 ay yazıştık. Daha sonra doğum günümde buluştuk. Bir akşam birlikte kalıp beraber olduk. Daha sonra bu kişi bana ait çıplak çekilmiş fotoğrafları gösterip başkaları ile para karşılığı birlikte olmamı isteyerek   şantaj yaptı. Şikayetçim." 

Olayla ilgili soruşturma başlatan Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Ö.D.’nin internet üzerinden tanıştığı ve çıplak fotoğraflarını çeken kişinin sahte isim kullandığını belirledi. Soruşturma sürüyor.

04 Kas 2015 - 16:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber