Twitter’da ’yasak ilişki’ iddiasının sahibine dava

Twitter’da kendisini AK Parti İl Kadın Kolları olarak tanıtarak belediye başkanları ve yöneticilerin, bazı kadınlarla yasak ilişkilerinin olduğu yönünde iddialarda bulunan ‘H.K.’ adlı kullanıcı hakkında yasal işlem başlatılacak

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘H.K.’ isminde üyeliğin bulunmadığını belirterek, konuyu yargıya taşıyacaklarını ifade etti. Yaptığı paylaşımlarda AK Partili belediye başkanları ve yöneticiler hakkında yasak aşk iddialarında bulunan H.K. adlı Twitter kullanıcısı kendisini AK Parti İl Kadın üyesi olarak göstererek twitler attı. Bu paylaşımlar sonrasında AK Parti Sakarya İl Başkanlığı Twitter hesabından yapılan açıklamada, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Yönetimlerinde H.K. isminde bir yöneticinin bulunmadığı ifade edildi.
AK Parti Sakarya İl Başkanlığı Twitter hesabından yapılan açıklamada, “İlgili hesapta ismi geçen muhataplar söz konusu şahıs ve hesap ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacaklardır. Sahte hesaplar üzerinden iftiralarla toplum algısı oluşturmaya çalışanlar, partimizi ve partimiz mensubu kişileri yıpratmaya çalışanlar, hedef alanlar hiçbir zaman başarılı olamayacaklardır. Hizmet ettiği odaklar belli olan bu kişi veya kişiler yargı önünde hesap vereceklerdir” denildi.
AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç da konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını ve paylaşımlar yapan hesabın sahte hesap olduğunu söyledi.

02 May 2016 - 17:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber