Trafikte tehlikeli şov

İzmir'in Buca İlçesi Gazeteci Yazar İsmail Sivri Bulvarı'ndaki bir kavşakta, yoğun trafik akışına rağmen otomobiliyle drift şovu yapan sürücüyü, çevredekiler cep telefonuyla görüntüledi

BELEDİYE otobüsleriyle çarpışmaktan son anda kurtulan kimliği belirsiz sürücü, kavşakta bir süre şov yaptıktan sonra bölgeden uzaklaştı.
Yenigün Mahallesi Gazeteci Yazar İsmail Sivri Bulvarı'ndaki kavşakta, kimliği belirsiz bir sürücünün Mercedes marka otomobiliyle yoğun trafik akışına rağmen yaptığı şov, çevredekiler tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Diğer araçlardaki kişiler ve kavşakta yürüyenlerin can güvenliğini tehlikeye düşüren sürücü, aracıyla belediye otobüslerine çarpmaktan son anda kurtuldu. Kavşakta, otomobiliyle 3 tur drift yapan sürücü, daha sonra bölgeden ayrıldı.

30 Mar 2017 - 10:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber