Trafikte takibe aldığı şahsı silahla vurup kaçtı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde Uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen Osman A. (27), 12 bin TL alacağı olduğu iddia edilen Hakan F.'yi (26) trafikte seyir halindeyken silahla vurarak öldürdü. Cinayetin perde arkasında uyuşturucu alışverişinin olduğu iddia edildi

NAZİLLİ'DE

uyuşturucu ticareti suçundan dolayı sabıkası bulunan ve bu suçtan dolayı da ceza aldığı belirtilen ilçedeki bir parkın da işletmeciliğini yapan Osman A. (27), dün polis tarafından evinden gözaltına alındı. Akşam saatlerinde serbest bırakıldığı öğrenilen Osman A. 09 AZD 19 plakalı araçla gece 00:30'da Jandarma Kavşağı'na giderek 09 R 5848 plakalı aracıyla seyir halinde olan 26 yaşındaki Hakan F'yi silahla iki el ateş ederek göğsünden vurdu. Sol camdan giren kurşunlar, Hakan F.'nin göğsüne isabet ettikten sonra sağ camdan dışarı çıktı. Hareket halinde olan araçta vurulan Hakan Fidan'ın, bilincini kaybetmeden aracı sağ şeritte durduğu belirlendi. Osman A. saldırı sonrası olay yerinden kaçarken, ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hakan F.'nin de yaşamını yitirdiği öğrenildi. Güvenlik güçleri kaçan zanlının yakalanması için il genelinde çalışma başlattı.

“ALACAK VERECEK MESELESİ İDDİASI”

Cinayet zanlısı olarak polis tarafından aranan Osman A.’yı tanıyanlar ise vurulma olayının alacak-verecek meselesi olduğunu ileri sürdü. Hakan F.'nin, Osman A.’ya olan yaklaşık 12 bin TL borcunu ödemediği ve kısa süre önce Osman A.’nın işlettiği parkta tartıştıkları öğrenildi.

18 Eyl 2015 - 08:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber