Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Bakırköy’de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı

KAZA

saat 16.30 sıralarında Bakırköy Havalimanı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Turgay Çoksatar yönetimindeki 34 TCU 65 plakalı ticari taksi ile Enes Aktaş yönetimindeki 34 TD 0007 plakalı araç aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle önce yol kenarında bulunan refüj üzerine çıkan iki araç daha sonra burada bulunan tabelalara çarparak tekrar yola düştü.

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan ticari taksi şoförü Turgay Çoksatar itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansla hastaneye götürüldü. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Çoksatar hayatını kaybederken kazada yaralanan diğer araçtaki Enes Aktaş ve ismi öğrenilemeyen bir kadın ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

03 Şub 2016 - 19:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber