Trafik kazası: 1'i ağır 3 yaralı

İstanbul Kağıthane'de sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, yol kenarındaki kaldırıma çarptıktan sonra takla attı. Kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı

KAZA, saat 04.00 sıralarında Cendere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, içerisinde 3 kişinin bulunduğu İdris Pala yönetimindeki 28 AU 386 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak kaldırıma çaptıktan sonra takla attı. 
Kazada İsa Devranlı ağır, sürücü İdris Pala ve ismi öğrenilemeyen bir kişi ise hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan İsa Devranlı ambulansla Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, diğer yaralılar ise ayakta tedavi edildi. 
Öte yandan otomobilin içerisinde bulunan bira şişeleri ise dikkat çekti.

10 Ara 2016 - 08:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber