Toprak altındaki adamların kafasını ezdi

Aydın'ın Nazilli İlçesi’nde, bahçelerine su götürmek için kazılan kanala boru döşemek isterken toprak altında kalan 2 arkadaştan 25 yaşındaki Adem Kurt, kepçe operatörü M.G. tarafından yaralı olarak kurtarılırken, başı kepçenin bomu tarafından ezildiği ileri sürülen 25 yaşındaki Adem Dürge ise yaşamını yitirdi. Jandarma, olayın ardından kepçe operatörü M.G.’yi gözaltına aldı

DEREBAŞI Mahallesi’nde yaşayan ve Yavansu Mevkisi’ndeki tarlalarına su götürmek isteyen Adem Dürge ve Adem Kurt, bugün saat 16.00 sıralarında kepçe operatörü M.G.’nin yardımıyla çalışmaya başladı. Kepçe ile açılan kanala boru döşemek için inen iki arkadaş, bir anda kayan toprağın altıda kaldı. Kepçe operatörü M.G., iki arkadaşı kurtarmaya çalışırken bir yandan da sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve Aydın İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Operatör M.G., iki arkadaştan Kurt’u kepçe yardımıyla toprak altından çıkarmayı başardı. M.G., ardından Dürge’yi de kurtarmak için çalışmalarını sürürdü. Ancak, M.G., toprağı kazmak isterken iddiaya göre kepçenin bomuna başı sıkışan beş aylık evli Dürge, ezilerek yaşamını yitirdi.

Olay yerine gelen Dürge ve Kurt’un yakınları gözyaşlarına boğuldu. Toprak altında yaralı olarak kurtarılan Kurt, ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp, tedaviye alınırken, Dürge’nin cesedi AFAD ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkartıldı.

Jandarrma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Dürge’nin cesedi de kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere aynı hastanenin morguna götürüldü.

Taksirle ölüme sebebiyet verdiği gerekçesiyle kepçe operatörü M.G.’yi gözaltına alırken jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

08 Ara 2016 - 20:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber