Toplam bin 220 kilogram el yapımı patlayıcı imha edildi

Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır’ın Lice ve Kocaköy ilçelerinde, 3 farklı yerde toplam bin 220 kilogram amonyum nitrat ve tüplerle güçlendirilmiş el yapımı patlayıcının imha edildiğini duyurdu

GENELKURMAY Başkanlığından yapılan açıklamada, Diyarbakır’ın Lice ve Kocaköy ilçelerinde güvenlik güçlerince icra edilen yol araması esnasında üç farklı yerde tespit edilen; bir ton amonyum nitrat ve tüplerle güçlendirilmiş bir el yapımı patlayıcı,100 kg amonyum nitrat ve tüplerle güçlendirilmiş bir el yapımı patlayıcı,120 kg amonyum nitratla güçlendirilmiş bir el yapımı patlayıcı olmak üzere, toplam üç el yapımı patlayıcı imha edildiği kaydedildi.

3 DAEŞ’Lİ YAKALANDI
Ayrıca, Kilis’in Elbeyli ilçesinde ise Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan girmeye çalışan DEAŞ terör örgütü mensubu 3 şahsın yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

28 Nis 2016 - 14:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber