Termometreler 46 dereceyi gösterdi

Adana'da termometreler 46 dereceyi gösterirken gençler ve çocuklar sulama kanalı ile barajda serinlemeye çalıştı. Bunaltıcı sıcakta sokaklar bomboş kaldı

TÜRKİYE'Yİ etkisi altına alan sıcak hava Adana'da da kendini hissettirdi. Adana'da bugün termometreler 46 dereceyi gösterdi. Sıcaktan bunalan gençler ve çocuklar sulama kanalları ve Seyhan Baraj Gölü'ne girerek serinlemeye çalıştı. 
Boğulma tehlikesine rağmen barajda yüzerek serinlemeye çalışan gençler, "Hava çok sıcak. Evde bunaldık bu yüzden gelip burada yüzüyoruz. Biraz tehlikeli ama yapacak bir şey yok hava çok sıcak, ancak böyle serinliyoruz" dedi.  
Adana'da hafta sonu çoğu aile yayla ya da denize gitti. Kentte sokaklar bomboş kalırken, dışarı çıkmak zorunda kalanlar ise şemsiye ile dolaşarak parklarda ağaç gölgelerinde dinlenmeyi tercih etti.
Sıcak havadan etkilenen kuşlar da parklarda su içti. Adana'da hava sıcaklığının yarın 41 derece olacağı hafta boyunca da mevsim normallerinin 5 ila 8 derece üzerinde seyredeceği öğrenildi.

19 Haz 2016 - 15:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber