Tefecilerden delirten dayak!

İzmir’de tefecilerden aldığı borcu ödeyemeyen işadamı C.C, gördüğü şiddet ve baskı yüzünden hastanelik oldu. Tedavisi tamamlandı, bu kez yeğeniyle birlikte saldırıya uğradı. Polis tefecilerden birçoğunu kısa sürede yakaladı

İZMİR'DE yatırım yapmak için tefeciden borç para alan C.C, borcunun zamanında ödeyemedi. Tefeciler de C.C'ye borcunu faiziyle birlikte ödemesi için baskı yaptı. Ruhsal bunalıma giren C.C, Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde bir süre tedavi gördü. İşadamı C.C. taburcu olduktan sonra yeğeni İ.V ile tefecilerle konuşmak için buluşma ayarladı. Para alamayınca çılgına dönen tefeciler C.C. ve yeğenini Menderes'te ormanlık alana götürdü. Tefeciler, araçtan indirdikleri İ.V ve borçlu C.C'yi sopalarla dövdü ve yine senet imzalattı.

Psikolojisi bozuldu 

 

Bu sırada dayak anını çete üyeleri kameraya aldı. Zanlıların, C.C. ve İ.V.'yi sopayla döverken çektikleri kamera görüntülerini de kendilerine borçlu olan kişileri korkutmak ve tehdit etmek amacıyla kullandıkları ortaya çıktı. Kendilerinden faizle borç alan vatandaşların hayatını kabusa çeviren şebekenin elemanlarından polise çok sayıda şikayet başvurusu yapıldığı öğrenildi. Çetenin mağduru olanlardan 12 kişinin de şikayetçi oldukları belirtildi.

 

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ne başvuran İ.V yaşadıklarını polise anlattı. Çeteye ait Menderes'teki yazıhaneye ve adreslere baskın yapan ekipler, M.E, M.D, A.G, S.K, H.K, İ.K, H.K. S.S.Ç ve F.K'yı yakaladı. Operasyonlarda 2 tabanca, 2 şarjör, 13 dolu fişek, 2 pompalı tüfek, 1 av tüfeği, 1 kuru sıkı tabanca ve 150 adet çeşitli isimler adına düzenlenmiş senet ve bu senetlere ait ödeme işlemini gösteren belgeler ele geçirildi. Ayrıca firari şüpheli O.D'nin kayınpederinin bahçesine gömülü halde poşete sarılmış 80 adet borç senedi ve 1 tapu senedi ile kredi kartları çıktı. S.S.Ç, H.K. ve M.D'nin yaşlarının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildiği bildirildi. Adliyeye sevk edilen zanlılardan M.E, F.K, A.G. ile S.S.Ç. ve H.K "Tefecilik ve birden fazla kişi ile yağma" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.  

23 Kas 2015 - 12:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber