Tatile giden ailenin evi kül oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan bir evde çıkan yangın sonucunda dubleks bina küle döndü. Yangın çıkan evin sahiplerinin ise hafta sonu tatiline çıktığı öğrenildi

BİTEZ mahallesi Yalı sitesinde bulunan 2 katlı bir evde yangın çıktı. Tüm binayı kaplayan alevler sonucunda ev kullanılmaz hale geldi. Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Güçlük ile söndürülen evden ilk olarak mutfak tüpü dışarı çıkartıldı. Elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangın sonrası İtfaiye ekipleri uzun süre soğutma çalışması yaptı. 
Öte yandan Yangın çıkan evin bulunduğu sokakta polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, Ev sahiplerinin ise hafta sonu tatili için İzmir’e gittikleri öğrenildi.

15 May 2016 - 09:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber