Tartıştığı taksiciye kurşun yağdırdı

Giresun'da bir şahıs, tartıştığı taksiciye kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan taksici hayatını kaybetti

EDİNİLEN bilgilere göre, Akşam Saat 23.30 sularında merkez Hacısiyam Mahallesi'nde bulunan bir taksi durağında çalışan Eşref Çeltik ile durağın yan tarafındaki marketin sahibi Muhittin T. arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucunda Muhittin T. isimli şahıs, taksici Eşref Çeltik’e tabancası ile kurşun yağdırdı. Vücuduna 6 kurşun isabet eden Eşref Çeltik kaldırıldığı özel bir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayda hayatını Kaybeden Eşref Çeltik’in Giresun Şoförler Odası Başkanı İbrahim Çeltik’in kardeşi olduğu öğrenildi. Cinayeti işledikten sonra olay yerinden kaçan Muhittin T., kaçtığı Çaldağ köyünde güvenlik güçlerine teslim oldu.

Polis olay ile ilgili geniş çaplı soruştura başlattı.  

25 Eki 2015 - 09:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber