Tarla kenarında derisi yüzülmüş 10 domuz leşi bulundu

Aydın’da domuz kesiminin yankıları devam ederken, İncirliova’da bu kez de Ramazan Bayramı öncesinde tarla kenarında derisi yüzülmüş ve başı kesilmiş 10 adet domuz iskeleti bulundu

GEÇEN 14 Haziran’da İncirliova - Koçarlı yolu arasındaki bir tarlanın kenarında bulunan domuz iskeletlerinin ardından bugün de Yazıdere Mahallesi’ndeki tarlaların kenarında 10 domuz iskeleti bulundu. Domuz leşlerini bulan Aydın Ovası Sulama Birliği çalışanları durumu Jandarma ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne bildirildi. Ekiplerin tutanak tutmasının ardından İncirliova Belediyesi ekipleri, parçalanmış domuz leşlerini iş makinesiyle kazılan çukura gömdü. Parçalanmış domuzların etlerinin nerede olduğu araştırılırken, jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.   

04 Tem 2016 - 22:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber