Tam 27 terörist öldürüldü

Diyarbakır’ın 3 mahallesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının sürdüğü Silvan ilçesinde yaşanan çatışmalar yerini derin bir sessizliğe bıraktı. İlçedeki çatışmalarda şuana kadar 27 teröristin öldürüldüğü öğrenildi

TERÖRİSTLERİN hendek ve barikatları nedeniyle Tekel, Konak ve Mescit mahallelerinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının 11’inci gününe girdiği Silvan ilçesinde yaşanan şiddetli çatışmalar, bugün yerini derin bir sessizliğe bıraktı. Ankara ve Diyarbakır’dan sevk edilen özel harekat polislerinin yanı sıra askerin de katılımıyla düzenlenen geniş kapsamlı operasyona ara verilen ilçede, silah ve patlama sesleri kesildi. Olası durumlara karşı bazı bölgelerinde zırhlı araçların bekletildiği ilçede yaşayan vatandaşlar sessiz bir güne uyanırken, operasyonlar nedeniyle dün karışan ilçenin diğer bölgelerinde ise hayat normale döndü.
Öte yandan, ilçenin 3 mahallesinde yasak süresince düzenlenen operasyonlarda örgüte büyük darbe vurulduğu öğrenildi. Hendek ve barikatların büyük oranda etkisiz hale getirildiğinin kaydedildiği ilçedeki operasyonlarda, şuana kadar 27 teröristin etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

13 Kas 2015 - 14:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber