Soygun yaptı, patronuyla hırsızı aradı

Bolu’da çalıştığı iş yerinin sahibin evinin anahtarını çalarak evde bulunan 3 bin 500 TL’yi çalan daha sonra da patronuyla hırsızı arayan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı

EDİNİLEN

bilgiye göre olay, Köroğlu Mahallesi Gerede Caddesi'nde meydana geldi. Bolu’da bir iş yerinde çalışan E.A. isimli şahıs, ilk önce iş yeri sahibinin ev anahtarını çaldı. Ardından Köroğlu Mahallesi'nde bulunan eve giden E.A., evde bulunan 3 bin 500 TL’yi çalarak evden uzaklaştı. İş yeri sahibinin hırsızlık olayını fark etmesi sonrasında polis ekiplerine haber verdi. Parayı çalan E.A., hırsızlık olayından haberi yokmuş gibi patronuyla birlikte hırsızlık olayını araştırdı. Polis ekiplerinin evin etrafında bulunan güvenlik kameralarında yaptığı araştırmada E.A.’nın eve girdiği tespit edildi.

Gözaltına alınan E.A., suçunu itiraf etti. Şahsın, borçları olduğu için parayı aldığını ve bir miktar parayla da kıyafet aldığını söylediği ifade edildi. E.A. ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

24 Ara 2015 - 15:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber