Son dakika: İzmir'deki orman yangınıyla ilgili inanılmaz iddia

İZMİR'in Kınık ilçesi Arpaseki Mahallesi'ndeki ormanlık alanda önceki gün saat 21.30'da, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı

İHBAR üzerine orman ve itfaiye ekipleri bölgede söndürme çalışması yaptı. Bölgeye 5 itfaiye aracı gönderildi. Yangın, büyümeden söndürüldü. Köylüler, bölgeye göktaşı düştüğünü, yangının bu nedenle başladığını öne sürdü.

Arpaseki Muhtarı Ergün Şahan, düşen cismin ışıklı bir cisim olduğunu hatta komşu mahalle olan Aziziye Mahallesi’nden de görüldüğünü iddia etti. Yangın yerine yakın oturan İsmail Süren, “Düşen cisim yuvarlak bir şeydi. Ses yoktu, etrafına ışık saçıp, derenin içine düştü” dedi. İtfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini araştırıldığını belirtti.

23 Ağu 2017 - 11:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber